Veilig contact maken met andere membersVeilig contact maken:

Op onze Dating-Site bieden we u een rustige en veilige omgeving om op zoek te gaan naar wat u zoekt. Neem op u gemak een kijkje en ga opzoek naar leuke members bij jou in de buurt. Elke dag komen er vele nieuwe inschrijvingen bij.


Online dating:

Heeft u nog geen ervaring met online daten of heeft u wel al wat ervaring op gedaan. Online daten is immer enorm populair geworden. Bent u voor de eerste keer opzoek of heeft u al leuke contacten via het internet kunnen leggen. Net als in het gewone leven draait alles om eerlijkheid, oprechtheid en elkaar respecteren. Denk daaraan als u via onze Dating-Site contact wil maken met andere members.


Wees voorzichtig:

Wij raden aan om voorzichtig te zijn met het verstrekken van uw persoonlijke gegevens. Zoals: uw telefoonnummer, uw e-mailadres of uw facebook account. Gebruik eerst de functie om berichten naar elkaar te sturen en elkaar beter te leren kennen. Schroom u niet om vragen te stellen of om juist vragen niet te beantwoorden. Laat u niet dwingen tot dingen die u niet wilt. Laat het contact verlopen op het tempo wat u prettig vindt.


Haal het beste uit uzelf maar blijf wel eerlijk:

Laat met een leuke profiel-foto zien wie u bent (gebruik wel altijd een foto van uzelf). Members met een leuke vrolijke profiel-foto worden vele malen meer bekeken door andere members dan de members zonder enige profiel-foto. Met een leuke vrolijke profiel-foto zult u dus ook veel meer reacties krijgen van andere members. In uw persoonlijke prive foto-album kan u vele andere foto's plaatsen die u wilt laten zien aan andere members. Wees eerlijk over uzelf en doet u niet anders voor! Wees duidelijk in wat u zoekt om misverstanden te voorkomen.


Laat blijken dat u interesse hebt:

Heb u een andere member gezien die u wel leuk en interessant vindt wacht dan niet af. Maar neem de eerste stap en stuur een leuk spontaan berichtje. Houd het berichtje kort, krachtig en persoonlijk. Bent u liever wat afwachtend dan kunt u ook een flirtje sturen om te laten merken dat u iemand wel leuk vindt. Of stuur een leuk presentje als blijk van interesse. Wees niet teleurgesteld of boos als u niet meteen een berichtje terugkrijgt. Het kan immer zo zijn dat deze member even gewoon niet online is of simpelweg geen interesse heeft om wat terug te sturen. Vat het niet te persoonlijk op en stuur zeker geen boze en beledigende berichtjes terug. Het moet voor iedereen leuk blijven!


Slechte ervaringen moet u snel vergeten:

Om de juiste partner/vriendschap te vinden moet er wel een klik zijn die voor beide kanten goed voelt. Deze klik kan er online zijn maar bij een echte ontmoeting kan dit behoorlijk tegen vallen en kan u behoorlijk teleurgesteld zijn. Stap hier overheen, het kan immer niet altijd en met iedereen klikken. Vele online daters ontmoeten elkaar terwijl de klik er achteraf toch niet blijkt te zijn. Mocht u tot een afspraak komen spreek dan altijd de eerste keer op een openbare plek af waar u zich prettig bij voelt. Drink eerst samen een bakje koffie of een borreltje en bekijk of de klik er is.


Doe een melding als u het niet vertrouwd:

We proberen op onze Dating-Site alles zo rustig en veilig mogelijk te houden. Mocht u twijfelen en denken dat er iets niet klopt dan zouden we het op prijs stellen als u daar een melding van zou doen aan onze helpdesk.

**Wanneer u een ongepast profiel tegen komt.

**Wanneer u zeer ongepaste berichten ontvangt.

Klik hier om contact op te nemen met onze helpdesk


Gebruik u gezonde verstand:

Bij de zoektocht naar een partner/vriendschap is het van belang dat u goed nadenkt. Beslissingen maakt met uw hoofd en niet met uw hart. Laat u niet oplichten. Al komt dit niet zo heel erg veel voor. Wees wel alert en gebruik uw gezonde verstand.

Let dus op de volgende punten:

**Als dingen te mooi blijken te zijn om ook echt waar te zijn.

**Als er binnen enkele dagen/weken aan u de liefde wordt verklaard zijn er vaak andere bedoelingen in het spel.

**Stuur nooit geld naar iemand die u online hebt ontmoet.

**Wanneer iemand alle vragen die u stelt ontwijkt. Maar zelf wel alle vragen stelt en antwoorden wilt.

**Wanneer u het vermoeden hebt dat iemand niet de waarheid spreekt.

**Als er op een snelle date wordt aangedrongen.

Toch slachtoffer geworden van oplichting:

Doe aangifte bij de landelijke politie of u kan een melding maken bij de Fraudehelpdesk.

Klik hier om een melding te maken bij de Fraudehelpdesk