Onze Dating-Site heeft het doel om mensen bij elkaar te brengenOp onze Dating-Site zijn er vele members gericht op erotisch entertainment. Flirten, erotische gesprekken voeren, elkaar opwinden, elkaar geil en gek maken, een fantasie met elkaar delen. Niet alle members willen/kunnen dus afspreken en is daarom ook niet mogelijk. Betaalde diensten zoals escort en prive/thuis ontvangst is alleen mogelijk naar controle. Anders is dit niet mogelijk. Onze Dating-Site bestaat uit echte members en fictieve erotische members. Tevens zijn er members om erotisch mee te bellen en mee te webcammen. Dit tegen een aparte betaling.


Onze Dating-Site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze Dating-Site heeft u handige functies waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt. U kunt onbeperkt op zoek gaan naar andere members. Foto's van andere members bekijken of aanvragen. Onbeperkt flirten naar wie u ook maar wilt. U favorieten contacten favoriet maken. Leuke presentjes naar elkaar sturen. Samen een Live-Chat beginnen en alles van elkaar ontdekken. Dagelijks komen er honderden members bij die zich gratis en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze Dating-Site. Op zoek naar een leuk contact, de perfecte klik, vriendschap, een vaste stabiele relatie met die ene speciale die u leven weer compleet maakt. Onze Dating-Site is een goed bezochte en eerlijke Dating-Site waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.


Op onze Dating-Site vinden wij het erg belangrijk dat onze members zich prettig en fijn voelen door een veilige en anonieme omgeving te bieden om contact te maken met andere members. Onze Dating-Site is veilig en betrouwbaar. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit voor u te waarborgen. Nieuwe members worden dan ook door ons team gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze gedragscodes en regels netjes zullen worden gerespecteerd en worden nageleefd. Het niet naleven van deze gedragscodes en regels zal resulteren in het acuut verwijderen van uw account op onze Dating-Site.


Registreren is gratis en vrijblijvend. U bent binnen enkele eenvoudige stappen al geregistreerd. Als u bent geregistreerd kan u makkelijk met de zoekmachine op zoek gaan naar andere members bij u in de omgeving die al geregistreerd zijn. Als u contact wilt maken met een andere member of wilt gaan daten dan vindt u in de algemene voorwaarden duidelijk uitgelegd over de kosten van onze Dating-Site of bekijk het menu HELP.


Onze Dating-Site valt onder de handelsnaam: BCD Solutions

Ingeschreven in het handelsregister onder: 59229942

BTW Nummer: NL002319205B76

E-Mail: Klik hier om contact op te nemen met onze helpdesk.