Dit verhaal is ingezonden op : 12-08-2021 door : Onderdanige sletHet was vrijdagavond. De deurbel ging. Ik deed de deur open in een roze satijnen jurk waar mijn zwart kanten lingerie-setje doorheen gluurde. De kousen en jarretels rond mijn benen zaten strak op hun plek. De bandjes sneden op verleidelijke wijze in mijn ronde billen. Ik zag hem van boven naar beneden mijn lichaam bestuderen, terwijl hij daar voor de deur stond. Met een grijns op mijn gezicht, wees ik hem de weg naar boven mijn appartement in. Na even een praatje te hebben gemaakt en elkaar op de hoogte te hebben gebracht van wat er speelt in ons leven, was het voor beide partijen meer dan duidelijk dat we toe waren aan het ontladen van de dagelijkse druk. Dit was dan ook het moment waarop hij in zijn dominante rol stapte.

Ik wil dat je richting de slaapkamer gaat, een blinddoek omdoet, klaar gaat zitten en mij roept. Maar in plaats van hem te roepen, liep ik over de donkere gang richting de woonkamer, waar hij in het flikkerende kaarslicht stond te wachten. Hij volgde me over de gang en gaf het bevel stil te blijven staan. Zijn ogen gleden nogmaals over mijn gehele lichaam heen. Dit keer was ik slechts gehuld in de lingerie die onder mijn jurk verscholen ging. Hakken aan, rolde op strenge wijze van zijn tong. Ik pakte mijn torenhoge stripperhakken en slingerde ze voor zijn neus. Deze?, vroeg ik speels. O, ja! Die!

Hij fluisterde in mijn oor dat ik tachtig slagen had verdiend met mijn bijdehante gedrag. Ook fluisterde hij dat hij wist dat ik dat helemaal niet erg vond. En hij had groot gelijk. Met luidruchtige snelheid trok hij zijn leren riem uit de lussen van zijn broek. Door het horen van het zwepende geluid staakte mijn adem van plezier. Er spookte door mijn hoofd dat ik niet langer kon wachten op het gevoel van een klap op mijn billen en benen, en buik, en borsten. Mijn gedachten werden realiteit met de eerste slag die hard van mijn huid afkaatste. O shit.

Heb je geteld?, galmde door mijn rechteroor. Ja, dat waren er vijftien. Hij gromde: Ja, wat?. Ja, meneer. Met voldoening in zijn stem kreeg ik de stempel good girl. De hoogst haalbare trots van elke sub.

Hij knoopte mijn armen achter mijn rug aan elkaar en vervolgens aan de stangen van het hemelbed. Hij trok het touw strak naar boven totdat er net iets teveel spanning op stond. Dat ongemakkelijke gevoel van op het puntje van de voorkant van mijn al veel te hoge strippershakken staan droeg ontzettend bij aan mijn geilheid. Ook deed hij een halsband bij me om, die hij goed aantrok. Goddelijk.

Zijn bespeling duurde voort en de slagen bleven komen. Het was zwaar, maar op de best mogelijke manier. Ik werd tot mijn grenzen geduwd. Ik ervoer pijn die ik zo hard nodig had. Pijn om alles beter te maken. Mijn huid stond in vuur en vlam, eveneens als mijn verlangen naar zijn vingertoppen, zijn tong en zijn grote pik. De zwepen die hij erbij had gepakt, zwaaiden hevig en snel langs mijn ledematen. Hij ging door tot ik met knikkende knieen mezelf nog net omhoog kon houden. Op hoeveel zitten we?, vroeg hij. Vijfenveertig, antwoordde ik onschuldig en een beetje gebroken. Dat is zo een bull shit, lachte hij. Ik stak mijn tong uit en schudde mijn hoofd. Noem je me een leugenaar, meisje? Lachend schudde ik nogmaals mijn hoofd. Nee, meneer.

Hij stapte op me af en liet zijn vingertoppen zachtjes over mijn borsten heen glijden. Hij aaide mijn buik en kietelde de binnenkant van mijn bovenbenen. Je bent heel goed bezig. En omdat je zo sterk bent en alles als een kampioen ondergaat, verdien je een beloning. Onder het randje van mijn blinddoek door zag ik hem op zijn knieen zakken. Hij zat recht voor me en trok mijn string naar beneden. Hij begroef zijn hoofd tussen mijn benen en liet zijn tong op magische wijze een nog natter klimaat creeren. Het was moeilijk om rechtop te blijven staan. Ik kreunde het uit. Mijn adem haperde en tijdens die ene, diepe, zachte en laatste lik schreeuwde ik: Fuuuuck!.

Hij stond op. Hij pakte de Hitachi-vibrator erbij. Ik volgde hem met mijn oren. Ik haalde diep adem, want ik wist wat hij van plan was. Dit was een gevalletje niet stoppen totdat ik echt niet meer kan en dan toch nog even doorgaan. Hij plaatste de vibrator op mijn clit, sloeg zijn arm om me heen en hield me omhoog getild. Mijn hoofd ruste op zijn brede schouders terwijl hij mijn nek kuste. Ik wil dat je voor me komt. En ik vraag het niet nog een keer, maakte hij duidelijk. En nog voor hij die zin af kon maken, voelde ik mezelf al tegen het randje aan zitten. Mijn benen begonnen te trillen en ik zakte weg. Ik kon mezelf niet meer omhoog houden. Hij greep me nog steviger beet en zei dat ik het mocht laten komen. Schokjes schoten door mijn hele lijf, het was overweldigend. Het was overheerlijk. Ik kwam keihard klaar. En nog een keer. En nog een keer. Mijn gekreun liet hem duidelijk merken dat ik steeds verder wegzakte in de overgave die we zochten. In zijn dominantie. In mijn submissie. Fuck oh oh my god. Ik ik kan o, ja, ja, ja, meneer, kreunde en steunde ik. Alle grenzen waren verdwenen. Ik kon niet meer nadenken. Ik kon niet meer praten. Alleen nog maar voelen en ervaren. En toen ik volledig in zijn grip hing, drukte hij op de stopknop.

Toen hij mijn armen losknoopte, kon ik bijna niet meer bewegen. Hij gooide me op bed en klom over me heen. Ik had nog altijd de blinddoek over mijn ogen, maar kon stiekem toch onder de rand door kijken. Zijn gespierde, brede lichaam en zachte, heerlijk ruikende huid namen volledig de controle over mijn geilheid. Ik moest hem hebben. Maar hij was de baas. Dus ik kon slechts geduldig wachten op het moment waar ik zo naar verlangde. Steek je tong uit. Ik gehoorzaamde. Hij stak zijn pik in mijn mond. Gezien je de slagen niet hebt kunnen tellen, moet je maar iets doen waar je goed in bent. Die woorden waren als muziek voor mijn oren. Want pijpen kan ik. En pijpen zal ik. Verdomd goed ook. Ik zoog hem harder en harder en natter en natter.

Hij gooide me achterover en klom over me heen. Met mijn benen in de lucht, gleed hij driftig in mijn natte poes. Wat was ik opgewonden. Wat was ik hier aan toe. En wat voelde hij onwijs lekker. Hij trok de blinddoek van mijn ogen. Ik keek hem aan, ik verbaasde me. Ik mocht hem nooit aankijken, niet recht in zijn ogen althans. Maar de passie die de kamer vulde en onze lijven van brandstof voorzien had, was anders dan voorgaande keren. Veel heftiger. Veel dierlijker. Bijna buiten deze wereld. Hij stootte met ongelooflijke intensiteit en ik ging er helemaal in op. Zijn handen om de halsband rond mijn nek gewikkeld namen mijn adem weg. Mijn ogen gleden dit keer over zijn lijf. Zijn prachtige spieren. Zijn statige postuur. Hij hing over me heen en blokkeerde mijn zicht op de rest van de ruimte. Ik zag alleen nog hem.

Ga op handen en knieën zitten, hijgde hij opgewonden. Langzaam liet hij een buttplug naar binnen glippen. Ik kreunde van de pijn en genoot van elke seconde. Hij pakte de Hitachi er weer bij en duwde hem in mijn hand. Houd deze op je clit terwijl ik je neuk. Klagend gehoorzaamde ik, wetend dat ik niet aan zijn eis kon voldoen. Ik drukte de vibrator op de aangewezen plek en zo goed als meteen kwam ik klaar. Precies op dat moment gleed hij weer naar binnen. Alsof hij het erom deed. Oh my god! schreeuwde ik. Vervolgens deed ik ontzettend mijn best om hem te gehoorzamen, maar met elke stoot en elke trilling werd ik weker en weker. Ik kwam weer, keer op keer. O, o, o meisje. Nu je hem zelf vast hebt, is het een stuk moeilijker, hè?. Een schamele Uhu verliet met een hoge toon mijn lippen, want het spreken van woorden was op dat moment ver buiten mijn bereik.

Ik wil je tegen de muur neuken. Hij tilde me van het bed en zette me recht overeind met mijn gezicht naar de muur. Steek je billen uit en hol je rug. Ik deed wat hij van me vroeg. Met mijn hoofd naar rechts gedraaid, kon ik ons beiden zien in de spiegel aan de muur. Het zag er zo ongelooflijk geil uit. Porno, maar dan met een sensueel randje. Hij trok de buttplug van tussen mijn billen en liet zichzelf naar binnen glijden. Het voelde strak. Het voelde verrukkelijk. Het was zo lekker dat mijn ogen naar de achterkant van mijn hoofd rolden. Zonder enige waarschuwing versnelde hij drastisch en stootte hij zichzelf keihard tegen mijn billen aan. Hij gromde. Hij kreunde. Hij maakte geluiden die ik hem nog nooit had horen maken. Weer was het die passie die van zijn lijf naar mijn lijf en weer terugstroomde die ervoor zorgde dat we ergens waren beland waar we beiden nog niet eerder waren geweest. Niet met elkaar in ieder geval.

Hij draaide me om en zoende me. Zoenen? Dat deed hij ook nooit. Ik gaf me over aan het moment en zoende hem terug. Zijn vingers streelden mijn clit en smeerden mijn nattigheid uit over mijn benen. Toen tilde hij me over zijn armen heen en liet hij me voorzichtig over zijn pik heen zakken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en liet mezelf op en neer veren. Hij greep stevig in mijn billen en hielp een handje mee. Fuck, wat was dat lekker. We werden er beiden dierlijk en wild door en lieten de oergeluiden zonder schaamte klinken. Dit was neuken zoals neuken bedoeld is. Dit was precies de reden waarom we hadden afgesproken.

En toen boog hij me voorover over de rand van het bed. Hij neukte me harder dan hij me ooit eerder had geneukt. Harder dan al die seconden, minuten, uren ervoor. Harder dan tijdens al onze voorgaande sexafspraakjes. Hij liet zichzelf helemaal gaan. Zijn handen grepen de achterkant van mijn halsband beet en trokken hem strak tegen mijn keel aan. Ik sloot mijn ogen en liet alle sensaties over me heen komen… de beperking van zuurstof, het zweet wat over mijn rug heen rolde, de prikkelingen die door mijn lichaam heen schoten, zijn harde pik tussen mijn benen en de mannelijke klanken die door de kamer heen echode. Hij spoot me helemaal vol. Het leek niet te stoppen. Zijn handen zakten weg in mijn huid terwijl hij zichzelf van elke laatste druppel verloste. En toen liet hij me zachtjes los. Ik zakte door mijn knieën en viel op de grond van totale, voldane, uitputting.

Jezus. Dit was hard, zelfs voor mijn doen. En echt precies wat ik nodig had, zei hij met een gigantische grijns op zijn gezicht. Ik was het volkomen met hem eens maar het enige wat ik op kon brengen was: Het was echt fucking lekker!.