Dit verhaal is ingezonden op : 12-08-2020 door : XXXXWe hebben een uur, fluistert hij zachtjes in haar oor, hij hoort haar een zachte zucht uitslaan. Ik weet hoe goed je presteert onder tijdsdruk. Hij knijpt in haar zachte ronde billen en duwt haar vervolgens ruw op het bed. Ze slaat een kreetje uit en schiet in de lach als ze op het bed terecht komt. Ze haakt haar voeten achter zijn benen en hij is niet anders dan gedwongen bovenop haar te vallen. Ze begint hem te zoenen. Haar warme tong streelt zachtjes langs zijn lippen. Hij opent zijn mond en hun tongen raken elkaar, zacht en warm. Met zijn hand glijdt hij onder haar jurkje en voelt dat zij lange panty kniekousen aan heeft die met clips aan haar kanten slipje zijn vastgemaakt. Hij kijkt op en haakt met zijn vinger even snel onder haar panty. Ik wilde je verrassen, giechelt ze en duwt hem op zijn rug. Ze gaat bovenop hem zitten en zoent hem in zijn nek.

Mooi, zo. Ik heb zo ook nog een verrassing voor jou, zegt hij met een mysterieuze grijns op zijn gezicht.

Hij voelt haar warme tong over zijn nek glijden. Dan zet ze zachtjes haar tanden in zijn nek. Ze pakt zijn handen en duwt ze nogmaals onder haar jurkje op haar heupen. Dan pakt ze de onderkant van haar jurkje vast en trekt het over haar hoofd. Wat er bovenop hem zit is weergaloos, Doutzen is er niets bij. Ze heeft een zwarte kanten push-up beha aan die haar borsten zo prachtig rond maken. Daaronder een kanten erg doorschijnend slipje me de verleidelijke jarretels.

Voel me, ik heb de hele dag op je gewacht, zegt ze zachtjes met een scheef lachje. Ze pakt nogmaals zijn hand en legt zijn vingers op haar broekje. Hij voelt hoe nat ze is. Fuck, wat wil hij haar graag. Hij pakt haar weer bij haar heupen en doet een poging haar op haar rug leggen. Ze werkt hem tegen.

Hey, hey, ik ben nog niet klaar met jou. Ze legt haar handen op zijn gezicht en zoent hem passievol. Haar vingers glijden zachtjes over zijn nek naar zijn stropdas. Zachtjes haalt ze zijn kundig geknoopte stropdas los.

Je maakt nu het resultaat van tien minuten struggelen ongedaan hè, wat ik allemaal voor je over heb…, fluistert hij. Ze moet lachen en ze drukt haar zachte lippen weer op de zijne.

Oké, dan zorg ik dat het niet helemaal voor niets is. Ze trekt de knoop van de stropdas omlaag totdat er genoeg ruimte is om de stropdas over zijn hoofd te trekken. Vervolgens doet zij zelf de stropdas om. De das hangt losjes op haar prachtige borsten. Hij pakt de das vast en trekt haar naar zich toe. Ze lacht en zoent hem weer op zijn mond.

Mooie oplossing, zegt hij opgewekt.

Ik heb nog meer goede ideeën hoor, zegt zij lachend. Met haar handen glijdt ze over de knopen van zijn blouse, maar maakt er geen los. Dan komt zij bij zijn broek aan. Met haar vingers wipt zij de knoop los en trekt de broek behendig omlaag. Tijdsdruk, lieverd, zegt zij met een knipoog en legt haar hand om zijn harde lul. Hier liep hij al ongeveer de hele dag mee rond na alle sexberichtjes die ze overdag na elkaar hadden gestuurd. Zij trekt zijn boxer uit en pakt zijn lul eruit. Zij laat hem om en om door haar handen glijden.

Volgens mij ben je al een tijdje aan het wachten, zegt ze lachend. Ze knoopt haar lange donkerbruine haren snel in een knot en kijkt hem aan. Ze lacht en laat zich dan langzaam naar beneden zakken terwijl ze strak oogcontact houdt. Zij heeft zijn keiharde lul nog steeds vast en dan laat ze heel zachtjes haar tong over het puntje glijden. Hij laat een zucht ontsnappen en sluit zijn ogen. Met haar andere hand knijpt zij in zijn bovenbeen en hij opent zijn ogen weer. Ze kijkt hem nog steeds strak aan en knipoogt langzaam. Nogmaals steekt ze haar tong uit maar laat hem nu vanaf zijn ballen langzaam over de schacht van zijn penis strijken, terwijl zij hem met haar hand zachtjes aftrekt. Hij ziet dat er voorvocht uit zijn lul komt.

Wel volhouden hè, lekkere jongen, zegt ze lachend en likt voorzichtig zijn voorvocht op. Dan laat ze zijn lul langzaam diep in haar mond glijden. Hij kreunt en wil zijn ogen weer sluiten. Weer voelt hij haar knijpen in zijn bovenbeen. Hij opent zijn ogen weer en ze kijkt hem nog steeds strak aan terwijl hij zijn lul in en uit haar mond ziet glijden. Ze begint hem steeds sneller af te zuigen en hij zet zijn nagels in haar schouders. Schatje, het is zo gevoelig, kreunt hij uit. Ze gaat nog sneller en laat hem diep in haar keel glijden.

Hij kreunt harder en knijpt zijn ogen dicht. Stop!, roept hij en probeert zijn orgasme tegen te houden. Ze laat zijn lul langzaam uit haar mond glijden en lacht hard. Hij trekt haar op haar rug en gaat op haar liggen. Jij verdient straf, meisje, zegt hij serieus en bijt in haar nek. Oké, je weet dat ik een hoge pijngrens heb, hè?, zegt ze knipogend. Wil je het hard hebben dan, sletje?, fluistert hij in haar oor. Hij ziet haar blik veranderen, hij begrijpt nog steeds niet maar waarom, maar ze geilt zo erg op dit taaltje. Hij klimt van het bed en staat voor haar op de grond. Hij legt zijn armen om haar benen en trekt haar naar zich toe. Hij ziet dat zij behendig de clipjes van haar kousen losmaakt. Hij wipt zijn vingers onder haar slipje en trekt het hardhandig uit. Met zijn vinger glijdt hij over haar zeiknatte lippen. Hij glijdt over haar clitje heen en masseert haar zachtjes. Zij begint gelijk hard te kreunen. Zij had ook al even zitten wachten denkt hij bij zichzelf.

Ik heb nog iets voor je. Hij vist de Sona vanachter het kussen. Haar mond valt open en dan bijt ze ondeugend op haar lip. Het cadeau bevalt haar overduidelijk.

Ga je gang, schatje. Ze kijkt verwachtingsvol.

Dat laat hij zich geen twee keer vertellen. Hij zet het speeltje aan en het begint ritmisch te zoemen. Hij haalt dan de afstandsbediening tevoorschijn en geeft deze aan haar.

Die mag jij bedienen. Haar ogen schitteren.

Met twee vingers veegt hij haar vocht over haar clitje en zet dan de Sona over haar clit. Ze kreunt het uit en grijpt de dekens van genot. Van zijn vrije hand duwt hij nu twee vingers zachtjes bij haar naar binnen en begint ze ritmisch te bewegen. Ze kromt haar rug en knijpt haar ogen dicht. Ze ademt hard uit en fronst haar wenkbrauwen. Wow, ze komt al bijna.

Neuk me nu, roept ze uit.

Wat zeg je?, fluistert hij uitdagend terug.

Neuk me hard, Tim!, schreeuwt ze nogmaals uit, deze keer harder en ze kijkt er nijdig bij.

“Wat je wil,” zegt hij terwijl hij haar aan blijft kijken. Met een ruk trekt hij haar onverwachts dichter naar zich toe en duwt zijn harde lul die bij haar naar binnen. Het speeltje heeft zij inmiddels over gepakt en trilt nog altijd verder. Wanneer ze op een van de knopjes van de afstandsbediening duwt, laat ze een harde kreun ontsnappen. Hij begint hard te stoten en ze kreunt steeds harder. Zij heeft ondertussen haar ogen gesloten en knijpt steeds harder in het dekbed.

Met zijn vrije handen knijpt hij hard in haar borsten. Hij voelt de vulling in haar beha maar ook hoe zacht haar borsten aan de bovenkant zijn. Hij wilde nooit dat zij een push-up beha kocht: haar borsten waren al van een prachtig formaat, maar dit aanzicht was zeker niet slecht. Door het stoten zag hij hoe erg haar borsten nu meebewogen. Opeens grijpt ze zijn hoofd en zoent hem op zijn mond. Vervolgens zet ze haar tanden in zijn nek en schraapt met haar nagels over zijn rug. Hij voelt hoe hij zo gemakkelijk bij haar naar binnen blijft glijden. Blijkbaar maakt hij haar nog steeds zo nat, hij voelt zijn orgasme opkomen.

Ik wil samen komen, fluistert hij in haar oor.

Hoe laat is het?, fluistert ze terug. Soms dacht hij wel eens dat zij de enige vrouw op aarde kon zijn die goed in bed presteerde onder tijdsdruk.

Nog een kwartiertje… en we moeten ook nog 5 minuten rijden, fluistert hij langzaam in haar oor. Terwijl hij harder begint te stoten, zet jij het speeltje een paar tandjes harder. Hij trekt haar vervolgens van het bed en draai haar om. Hij duwt zichzelf van achteren bij haar naar binnen en hij ziet hoe ze met het speeltje haar eigen clitje bespeelt. Ze kreunt steeds harder. Met zijn hand duwt hij haar hoofd op de lakens. Ze kreunt steeds harder terwijl hij zichzelf steeds gevoeliger voelt worden. Hij stoot even zachtjes en langzaam om even op adem te komen. Na een paar minuten begint hij weer hard te stoten. Ze kreunt harder en steeds sneller.

Ik ga komen Tim, ik ga komen!, kreunt ze uit zodat hij weet dat hij zichzelf mag laten gaan. Hij stoot nog wat harder, nog wat ruwer en dan voelt hij de ontlading. Hij kreunt hard terwijl hij haar natte kutje volspuit. Ook zij kreunt hard en hij ziet haar schokken terwijl ze klaarkomt.

Behendig bevestigt ze haar slipje weer vast aan de kousen en laat het rode jurkje in een soepele beweging over haar hoofd vallen. Ze stapt snel in haar hakken. Hij hoeft alleen de stropdas over haar hoofd te halen en weer zelf om te doen en we zijn klaar om te gaan. Ze zoent hem innig op zijn lippen en kijkt hem dan diep in mijn ogen.

Ik hou van je…, zegt ze zacht. Voordat hij kan zeggen: ik ook van jou, zegt ze lachend:

En dit gaan we daar in de wc’s nog een keer doen. Met de ene hand grijpt ze de Sona en met de ander pakt hem bij zijn stropdas en trekt hem mee de kamer uit terwijl hij snel het laatste kaarsje uitblaast.