Dit verhaal is ingezonden op : 12-08-2020 door : JamieVoorzichtig laat Jamie een paar druppels olie uit haar flesje op haar hand vallen. Ze mengt de olie met haar nachtcreme en masseert het mengsel langzaam in haar gezicht. Dan laat ze haar badjas van haar schouders glijden en legt hem op de stoel in de hoek van haar kamer. Ze laat haar naakte lichaam tussen haar vers gewassen witte lakens op haar bed zakken en gaat op haar rug liggen met haar handen op haar buik gevouwen.

Net als ze haar ogen sluit hoort ze aan de andere kant van haar muur gebonk. Eerst een keer. Ze hoopt nog dat het daarbij blijft, maar niet veel later klinkt er nog een bonk tegen de muur. En daarna steeds sneller op elkaar volgend. Tot het in een vast ritme overgaat.

Jamie haar ogen schieten open en ze staart naar het plafond. Ze denkt aan Jasper, haar knappe buurman, die nu waarschijnlijk met zijn vriendin bezig is. Als ze goed haar best doet hoort ze hem zelfs kreunen. O ja, en nu hoort ze haar ook.

Jamie haar gedachten dwalen af. Ze sluit haar ogen en beeldt zich in hoe Jasper bij haar aanbelt en ze snel haar bed uitwipt, haar badjas omslaat en naar de deur loopt. Dat ze opendoet en hem daar in zijn boxer ziet staan. Met die ondeugende lach en pretoogjes van hem, nonchalant met zijn arm tegen de deurpost leunend. Zijn perfecte abs on full display.

We vroegen ons af…of je misschien zin had om mee te doen, zou hij vragen. Ze zou zogenaamd gechoqueerd zijn door zijn vraag maar zich dan toch laten overhalen in ieder geval even wat bij ze te gaan drinken. Zijn vriendin zou al naakt in zijn bed liggen als ze zijn slaapkamer binnenkomt en hij zou achter haar staan en haar badjas langzaam uittrekken.

Terwijl ze fantaseert over hoe ze daar naakt in Jasper zijn kamer zou staan, met zijn naakte vriendin in bed op haar wachtend en hij achter haar staand, grijpt ze naast haar in haar nachtkasje naar haar LELO GIGI 2. Ze laat haar benen iets uit elkaar vallen en glijdt met de vibrator onder het dekbed tussen haar benen, waar ze haar op haar clit laat rusten terwijl ze de aan-knop vindt. Het speeltje schiet aan. Direct gebeurt er van alles in haar lichaam. Tintelingen, een krommende rug en graaiende vingers in het bed. Maar ze wil de tijd nemen en gaat terug naar haar fantasie.

Daar laat Jasper,die nog steeds achter haar staat,zijn handen van achterover haar nek gaan, haar haren uit de weg halen en haar zachtjes in haar nek zoenen. Hij zou haar borsten pakken en ze even flink masseren, naar beneden zakken, via haar heupen haar billen grijpen en haar langzaam naar het bed duwen.

Ze bedenkt hoe ze over zijn vriendin zou kruipen en hun lippen elkaar vinden. Die fantastische volle lippen van zijn vriendin zouden zo zacht aanvoelen. Haar tong zou in Jamies mond glijden en hun tongen zouden eerst zacht en voorzichtig, maar daarna steeds dieper en ruiger met elkaar spelen. Ze zou haar heupen niet stil kunnen houden en rijdende bewegingen over Jaspers vriendin maken. Ze zou met haar hand tussen haar benen glijden en zijn vriendin zou kreunen bij Jamie haar aanraking. Plotseling zou Jasper achter haar gekomen zijn en haar billen ruig masseren. Dan zou hij in haar glijden. Een kreun zou uit haar mond ontsnappen en in de mond van zijn vriendin belandden.

Terwijl Jamie het gevoel van Jasper in haar glijdend voorstelt, draait ze de GIGI snel om en laat hem in haar glijden. Niks verwent haar G-spot als de GIGI dat doet en ze voelt dan ook al snel dat ze op de goede plek zit.

Jasper stoot met diepe stoten in Jamie, terwijl Jamie laat Jaspers vriendin onder haar kronkelen van genot. Jasper grijpt haar haren om houvast te krijgen en zijn stoten nog meer kracht bij te zetten. Haar rug trekt helemaal krom en ze smeekt al snel of hij haar alsjeblieft wil laten komen. Terwijl ze dat doet voelt ze zijn vriendin onder haar spartelen en stuiptrekken van het hoogtepunt dat ze heeft bereikt. Terwijl ze Jamie als dank een diepe tongzoen geeft voelt Jamie haar eigen orgasme aan komen rollen.

Ik kom ik kom, kreunt ze in de mond van zijn vriendin, terwijl hij hij haar en zichzelf bijna tegelijk klaar stoot.

Jamie zet de GIGI uit maar laat haar nog even in haar rusten terwijl ze in haar eigen bed wegzakt. Naast haar hoort ze dat ze Jasper en zijn vriendin nog volop bezig zijn. Ze laat de GIGI uit haar glijden en zet hem nog even aan op haar clit, terwijl ze luistert naar het gebonk en gekreun van Jasper.

Ja, ja, Hoort ze de gedempte stem van zijn vriendin en tegelijk met haar voelt Jamie nog een hoogtepunt aankomen. Ze doet haar ogen weer dicht en laat zich helemaal gaan. Luid kreunend komt ze nog een keer klaar, hopend dat de buren haar ook horen. Wellicht brengt het ze nog op ideeen.